Monday, May 21, 2012

Pošto sam ja VODOLIJA u horoskopu, evo nešto od mene za sve vodolije i sve koji u životu imaju po neku vodoliju! ;)



Psihološke karakteristike i ljubavne sklonosti Vodolije
Osobe rođene u ovom znaku zaista poseduju veoma neobičan ukus, specifičan stil izražavanja i u izvesnom smislu pomalo "pomerenu" percepciju. Ukoliko pažljivije analizirate osobu u znaku Vodolije, jedna od prvih asocijacija na koju pomislite jeste "neobičnost". Ta njihova neobičnost se manifestuje na različite načine, kao sto su: stil oblačenja i izražavanje, reakcije i nepredvidljivost ponašanja. Naravno, glavni adut koji drze u svojim rukama jeste njihova brilijantna inteligencija. Zbog toga Vodolije često umeju da deluju superiorno i bezobzirno u odnosu na svoju okolinu.
Oni su zaista veliki majstori u pronalaženju dobrih ili praktičnih rešenja. Vrlo su sposobni i umeju smišljeno da iskoriste i najmanju šansu ili da odaberu onu varijantu koja njima lično donosi najveći uspeh, dobitak i zadovoljstvo. Ipak, koliko god delovali na okolinu nepredvidljivo, neobično i lepršavo, to je samo delimična istina. Pravo objašnjenje i "tajna" njihovog uspeha se krije u činjenici da oni deluju haotično u spoljašnjem svetu ili na globalnom planu, ali zato u svojoj glavi imaju jasne ciljeve i lične prioritete.
Dakle, Vodolija je spremna da promeni bezbroj različitih uloga i da upotrebi mnoga sredstva pre nego što ostvari svoj cilj. Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koji na dobar način ilustruje njihov psihološki profil i karakter, njihov stil izrazavanja, ćud i ponašanje. Nakon dugogodišnjeg života sa jednom Vodolijom -- damom, čovek objašnjava prijatelju svoju fascinaciju: "Znaš, Ona (Vodolija) je spremna i sposobna da promeni sve na sebi, čak i ceo svet oko sebe, ali ne i da promeni svoj cilj. To je neverovatno, zbog toga je izuzetno cenim, ali i zazirem od nje". Zaista, uz Vodolije imate utisak da sve podleže zakonu promene osim ciljeva koji se nalaze u njihovoj glavi.
Vodolija u svakom slučaju skreće veliku pažnju na sebe, bilo da je reč o neobičnom stilu oblačenja ili o vrlo specificnom izražavanju i ponašanju, a u osnovi svega je -- provokacija. Znači, oni svesno deluju na Vaša čula i na Vaše emocije. Oni znaju kako ili čime da privuku nečiju pažnju, a naročito, da zaintrigiraju Vašu radoznalost. Ljubavni susret sa osobom u znaku Vodolije neminovno donosi veliko uzbuđenje, mnoga iznenađenja i neizvesnost. Sjajno su savladali sve lekcije ljubavnog zavođenja i upotrebu različitih strategija, u rasponu od velike čednosti do vrelih strasti -- "do poslednjeg daha". Njihovo raspoloženje je povremeno vrlo euforično, ekscentrično ili provokativno, ali sa njima Vam nikada neće biti dosadno. Vodolije su veoma radoznale osobe i konstantno teže novom iskustvu, bilo da je ono saznajno, ljubavno, čulno ili mistično. ;)
.
NA KOJI NAČIN SE TREBA UDVARATI OSOBI ROĐENOJ U ZNAKU VODOLIJE?
Ukoliko ste daroviti, slobodno upotrebite svu svoju maštu bez ikakvih ograda, i bez suvišnih skrupula. Važno je da Vaš stil izražavanja deluje vrlo originalno, neposredno i intrigantno. Zapamtite dobro: nikada, ni u jednom trenutku, nemojte potceniti njihovu inteligenciju!  Vodolije zaista deluju nonšalantno i lepršavo, ali to se zapaža samo spoljašnjim -- "blic" posmatranjem. Naravno, suština je u nečem drugom što se ne vidi, što ostaje skriveno iza neprobojnih zidova. Ukoliko ste dovoljno šarmantni, duhoviti, inteligentni, elokventni, lucidni i zabavni, očekuju Vas pozitivni signali sa njihove strane. A na svaku njihovu poruku treba odgovoriti sa određenim stilom i veoma samouvereno.

ŠTA JE ONO ŠTO VAŠ PARTNER ILI OSOBA KOJA VAM SE UDVARA MORA OBAVEZNO DA ZNA O VAMA?
Važno je razumeti da Vi imate veoma specifičan ukus i da Vas ne interesuju prosečne vrednosti ili srednja merila. U tom smislu, Vama ne trebaju nikakva pravila koja deluju rigidno, ili principi koji narušavaju Vašu potrebu za usavršavanjem. Naravno, Vi ste veoma radoznala osoba i zbog toga pažljivo posmatrate sve ono što se dešava oko Vas, ali Vi svoj pogled uvek upirete ispred drugih. Vi ste pokretljivi i uvek spremni na akciju koja obećava novo saznanje, dobru zabavu i, naročito, uzbudljivo iskustvo. Vaš partner mora da Vam se prilagođava na različite načine, čak i onda kada nije u stanju da u potpunosti razume sve Vaše afinitete, interesovanja ili motive. Vi ste veoma tolerantna osoba i zbog toga očekujete da okolina poštuje Vaše pravo na slobodnu volju, a od svog partnera priželjkujete bezrezervnu podršku, podsticaj i beskrajnu inspiraciju.

No comments:

Post a Comment