Monday, August 25, 2014

"Zbogom za kraj"

"Gde si?" - stigao je sms od njega. U dubini duse sam se nadala da ce stici jednoga dana, a govorila sebi uporno da nece, da je kraj.
Da odgovorim ili obrisem? Da ga vratim u zivot ili izgubim zauvek?
Sta da radim? Ipak cu odgovoriti.
"Ćao. Nadam se da sam ti hitno trebala, jer ne vidim drugi razlog da nastavimo bilo kakvu komunikaciju? Vidis, nakon mnogo preskocenih ruckova I vecera od zgrcenog zeludca I izgubljenog apetita prouzrokovano stresom, alkohola umesto vode I sokova, neprospavanih noci I usranih budjenja, zaista ne vidim razlog da glumimo neki normalan odnos. Jer, ti si matori dripac koji jedino ume da laze I da prodaje prazne price. "Nisam kao svi muskarci koji su te pokusavali kupiti novcem...", I nisi. Znas da to ne pali kod mene. Jedini si me ti pokusao osvojiti praznim pricama o ljubavi I buducnosti. Pricao si mi samo ono sto mislis da je bilo potrebno da cujem. Smatrao si da si ti taj koji ce popuniti praznine u mom srcu I dusi.. Jedino si uspeo da zamrzim I one romanticne muskarce. Da sada ne verujem bukvalno ni jednom muskom bicu na ovom svetu. Koja je svrha tome bila? Sta si zelio od mene? Da me setas za ruku I hvalis se drugarima, celom gradu?
Ti si beda I jad... gori si od svih prethodnih. Oni nisu imali drugih kvaliteta I kupovali su me novcem. A ti... ti si mogao ceo svet u meni da imas, da si iole bio pametan. Da si bio hrabar. Cega si se plasio? Da ce jedna klinka da ti osvoji I razbije srce u milion komada? Ti I nemas srce, bitango. Ti nemas nista.
Ne javljaj mi se vise... idi I zadovoljavaj se niskobudzetnim kurvama koje je jebalo pola grada, a mene pusti da se stepenik po stepenik penjem ka vrhu.
Hvala ti na jos jednoj lekciji. Hvala sto si me zgazio kao bubasvabu... zaista ti hvala!
Ti si muskarac za ponekad, a meni jos dugo nece biti potreban neko. Znas I sam to.
Izdrzi sve!"

4 comments:

  1. uf poznato mi je ovo.. :/ da nije crnogorac :p

    ReplyDelete
  2. Hahaha, svakako. Prepoznatljivi su :)

    ReplyDelete
  3. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
    +381 61 10 14 283 VIBER

    ReplyDelete
  4. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
    +381 61 10 14 283 VIBER

    ReplyDelete